WordPress website

WordPress website

Wilt u een WordPress website laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bepalen we de inhoud, structuur en vormgeving. Alles gericht op het bereiken van dat ene doel. Of dat nou kaartverkoop, aanzetten tot actie of overtuigen is. We adviseren u graag en voeren vervolgens alles in house uit.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van websites die we gemaakt hebben.
Wilt u meer zien? Bekijk dan ons portfolio. En wilt u meer weten over het maken van een website? Neem dan contact met ons op.


WordPress website voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie maakten we een campagnewebsite. Op de website stond meer informatie over de campagne 'Seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maak er een punt van', campagnefilmpjes, een online communicatietoolkit en doorverwijzingen naar toolkits van alle partners. Bekijk de website: www.maakereenpuntvan.nl. Of bekijk het hele project in ons portfolio.


WordPress website voor Ecoliner

Voor de Ecoliner maakten we een website waarop het concept van duurzaam zeetransport toegelicht wordt zodat geïnteresseerden makkelijk geïnformeerd konden worden. Bekijk de website: www.ecoliners.eu. Of bekijk het hele project in ons portfolio.


WordPress website voor Foodquake

Voor Foodquake maakten we een website waar alle foodinitiatieven uit heel Nederland samenkomen. Onderdeel van de website is een uitgebreide database. Bekijk de website: www.foodquake.nl. Of bekijk het hele project in ons portfolio.