Over ons

Wij zijn het communicatiebureau in Amsterdam voor een betere wereld. We maken strategische en creatieve communicatiecampagnes. Met impact.

Wij zetten ons als B Corp in voor 'Communication as a force for good'. Organisaties, bedrijven en thema’s die de samenleving versterken, maken wij sterker met een verhaal, website, beeld of ludieke PR-stunt. Altijd met een boodschap. Altijd met een doel. Wij zien de zeventien Sustainable Development Goals (SDG’s) als ons kompas. Alle vragen en opdrachten van klanten die binnen deze wereldwijde thema’s passen, pakken we graag aan. Want de wereld beter maken, begint bij BBK/Door Vriendschap Sterker.

BBK/Door Vriendschap Sterker is authentiek, meelevend en resultaatgericht. Wij luisteren naar onze klanten, verdiepen ons in de vraag en adviseren in de beste aanpak. Onze klanten vinden ons als ze heel goed weten wat ze willen en het graag door ons laten uitvoeren. Onze klanten vinden ons ook als ze niet zo goed weten wat ze willen, maar wel weten dat ze ons nodig hebben. Om meer zichtbaarheid te creëren, bijvoorbeeld. Een strategie op te zetten. Of een campagne te maken.

Onze filosofie zit in onze naam: BBK/Door Vriendschap Sterker. Vriendschap staat voor de kracht van wederzijds profijtelijke relaties. Sterker voor resultaat. BBK komt van de oprichters die samen met een aantal ‘Kompagnons’ in ’69 ons bureau begonnen. En waar onze rhino voor staat? Dat vertellen we graag wanneer u bij ons langskomt.