Radiocommercial

Radiocommercial

Wij houden van radio. Een radiocommercial zorgt voor een groot bereik, herhaalde exposure en snelle bewustwording. U kunt bij ons terecht voor de complete planning en uitvoering van een radiocommercial: conceptontwikkeling, copy, inhuren van stemmen, opname en afmonteren. Ingewikkeld? Nee hoor, zo geregeld!

Hieronder kunt u wat radiocommercials beluisteren die we gemaakt hebben. Wilt u meer weten over de projecten? Bekijk dan ons portfolio. En wilt u zelf een radiocommercial maken? Neem dan contact met ons op.


Radiocommercial voor FNV

Voor de campagne 'Red de zorg' van FNV maakten we een radiospot van 20 seconden met o.a. BN'ers Jan Mulder, Jochem van Gelder en Jan Slagter. Ook maakten we een tag on van 5 seconden. Bekijk het hele project in ons portfolio.Radiocommercial voor Coalitie Erbij

Voor Coalitie Erbij maakten we een radiocommercial voor de Week Tegen Eenzaamheid 2015 met ambassadeur Babette van Veen. Bekijk het hele project in ons portfolio.


Radiocommercial Fairfood

Na de fusie tussen Ahold en Delhaize maakten wij met Fairfood een inhaker met als doel aandacht te vragen voor de situatie van boeren aan het begin van de keten. Snelheid was geboden en dus hebben we in een paar dagen de commercial opgenomen en gemonteerd. Bekijk het hele project in ons portfolio.