Duurzaamheids Dialoog

Duurzaamheids Dialoog

Enkele keren per jaar organiseren wij de Duurzaamheids Dialoog samen met mede-initiatiefnemers Motivaction en Smaackmakers. Tijdens iedere Dialoog staat een ander dilemma rondom duurzaamheid, mvo en duurzaam ondernemen centraal zoals: mobiliteit, financiering en voedsel. Een gezelschap van duurzame ondernemers, directeuren, marketeers en ervaren organisatie- en communicatieadviseurs discussiëren over organisatorische en marketingdilemma's van collega-ondernemers of directeuren.

Elke avond wordt afgerond met een aantal concrete adviezen die, naar wij hopen, kunnen bijdragen aan het versterken van de businesscase. Op deze manier dragen wij bij aan de versnelling van verduurzaming van bedrijven, producten en diensten.


Een unieke mogelijkheid om kennis uit te wisselen, je expertise in te zetten voor verduurzaming en te netwerken met andere maatschappelijk betrokken professionals. Meer weten? Op duurzaamheidsdialoog.nl staan alle verslagen en presentaties van vorige dialogen. Je kunt je daar ook aanmelden voor de uitnodigingen zodat je weet wanneer de volgende dialoog plaatsvindt.

De volgende duurzaamheidsdialoog is op 10 juli en gaat over gemeenten en de Sustainable Development Goals. Meer informatie en aanmelden kan via www.duurzaamheidsdialoog.nl.