Over ons

Wij zijn hét communicatiebureau in Amsterdam voor maatschappelijke en duurzame communicatieconcepten. Met verschillende specialisten onder één (kerk)dak zorgen wij ervoor dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt. Via de meest geschikte on- en offline kanalen en met de middelen die we zelf ontwikkelen.

Wij zetten ons als B Corp in voor 'Communication as a force for good'. Organisaties, bedrijven en thema’s die de samenleving versterken, maken wij sterker met communicatie. We zorgen ervoor dat de boodschappen in advertenties, voorlichting en marketing duurzaam en positief gedrag bevorderen, dat consumenten en burgers juiste keuzes kunnen maken en dat duurzame, gezonde en sociale merken goed vindbaar zijn. Wij zien de 17 Sustainable Development Goals (SDG's) daarbij als een kompas en zorgen voor maximale impact op deze wereldwijde thema's.

Behoefte aan een goede communicatiestrategie? Een Twitterfontein, Facebookcampagne of PR-boost? Een opvallend en ijzersterk concept? Of... alles tegelijk? Wij verzorgen het. Van a tot z. Wij zijn enthousiast, positief en verliezen het doel (en resultaat) nooit uit het oog.

Onze filosofie zit in onze naam: BBK/Door Vriendschap Sterker. Vriendschap staat voor de kracht van wederzijds profijtelijke relaties. Sterker voor resultaat. BBK komt van de oprichters die samen met een aantal ‘Kompagnons’ in ’69 ons bureau begonnen. En waar onze rhino voor staat? Dat vertellen we graag wanneer u bij ons langskomt.