Over ons

Wij zijn hét communicatiebureau in Amsterdam voor maatschappelijke communicatieconcepten. Met verschillende specialisten onder één (kerk)dak zorgen wij ervoor dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt. Via de meest geschikte on- en offline kanalen en met de middelen die we zelf ontwikkelen.

Organisaties en bedrijven die de samenleving versterken maken wij sterker met communicatie. Op iedere communicatievraag vinden wij samen met u het antwoord. Behoefte aan een goede communicatiestrategie? Meer conversie? Wilt u een opvallende vormgeving? Een twitterbom, Facebookcampagne of PR-boost? Een ijzersterk concept? Of... alles tegelijk? Wij verzorgen het voor u. Van a tot z. Via een goed uitgedachte strategie naar een kloppend concept.

Van schets tot vormgeving. Wij hebben de expertise zodat uw boodschap uw doelgroep bereikt. En dat die doelgroep in het vervolg ú weet te vinden. Wij hebben een schat aan ervaring in de maatschappelijke, culturele en overheidssector. En voelen ons als een vis in het water bij bedrijven die hun mvo doelstellingen een duwtje in de goede groene richting willen geven. Wij zijn enthousiast, positief en verliezen het doel (en resultaat) nooit uit het oog.

Onze filosofie zit in onze naam: BBK/Door Vriendschap Sterker. Vriendschap staat voor de kracht van wederzijds profijtelijke relaties. Sterker voor resultaat. BBK komt van ‘Bode en Bosman’. De heren die samen met een aantal ‘Kompagnons’ in ’69 ons bureau begonnen. En waar onze rhino voor staat? Dat vertellen we graag wanneer u bij ons langskomt.