Contentplan

Contentplan

Aansprekende content is key in het aanspreken en betrekken van uw social media volgers en likers. Een goed contentplan is dus onontbeerlijk. En omdat online adverteren, PR en andere middelen meer impact hebben als de eigen social media actief worden ingezet, ondersteunen we klanten met het opstellen van een uitgebalanceerde contentkalender en nemen we de contentcreatie op ons. Wij kunnen u helpen met het schrijven én inplannen van uw social media posts voor elk gewenst platform. En vergeet onze topontwerpers niet. Zij staan klaar om al uw posts van beeld- en/of videomateriaal te voorzien. Is het eenmaal geplaatst dan monitoren we de resultaten en doen aan webcare.

Ook een goed contentplan? We horen het graag.


Contentplan voor Vereniging Onbeperkt Lezen

Voor Vereniging Onbeperkt Lezen maakten we een social media contentplan voor de Facebook en Twitter pagina's en deden we een half jaar de webcare. We selecteerden relevante content op basis van de categorieën kernboodschap/missie, wistjedat?, dienstverlener/verwijzer, gadgets, leesvorm en events om alle aspecten van de vereniging aan bod te laten komen. Daarnaast hebben we meerdere relevante partijen getagd en BN'ers benaderd voor het doorplaatsen van de content. Ook reageerden we op reacties van volgers en retweetten we relevante tweets. Bekijk het hele project in ons portfolio.

Contentplan voor Coalitie Erbij

Voor Coalitie Erbij maakten we een contentplan voor Facebook en Twitter als onderdeel van de winteractie 'Eenzaamheid, wat doe jij eraan?'. Om de respons te verhogen, ontwikkelden we beeldmateriaal specifiek voor Facebook en Twitter op basis van de door ons gemaakte communicatiestijl. Bekijk het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Coalitie Erbij Winteractie Facebook
BBK/Door Vriendschap Sterker Coalitie Erbij Winteractie Facebook