PR plan

PR plan

De basis voor succes van al uw PR inspanningen is het PR plan. Door samen met u na te denken over doelen, wensen en groeimogelijkheden, stellen wij een op maat gemaakte PR strategie op. Wij zorgen ervoor dat u uw PR een stap verder kunt brengen. En heeft u hulp nodig met de uitvoering, dan leveren we graag wat extra slagkracht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.


PR plan voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Voor de campagne 'Seksueel grensoverschrijdend gedag. Maak er een punt van' van het Ministerie van Veiligheid en Justitie maakten wij een compleet PR plan. De doelstellingen waren onder andere: informeren over het probleem (seksueel grensoverschrijdend gedrag onder vrijwilligers), laten zien dat er organisaties zijn die al een eerste stap gezet hebben en het introduceren van de campagnewebsite. De strategie bestond uit de inzet van 1-op-1 benadering van pers, een persmoment en kick off, twee nationale persberichten, enkele lokale persberichten en een Q&A voor persvragen aan alle intermediaire organisaties en partners. Daarnaast hebben we ook twee ambassadeurs verbonden aan de campagne als inspirerend voorbeeld: Inge de Bruijn en Lobke Berkhout. Bekijk het hele project in ons portfolio. Benieuwd naar de resultaten? Lees het hier.

PR plan voor Chocoa

Voor Chocoladefestival Chocoa stelden we een PR plan op voor de langere termijn. Het plan had twee doelstellingen: de kaartverkoop stimuleren en het inhoudelijke verhaal over goede chocolade vertellen. Voor doel 1 werden online media benaderd gericht op lifestyle en food alsook lifestylebladen. Voor het bereiken van doel 2 zetten we in op inhoudelijke media (Volkskrant, NRC, BNR, etc.) en B2B-pers. Bekijk het hele project in ons portfolio. Of bekijk de resultaten van het PR plan.