PR event

PR event

Wij adviseren onze klanten regelmatig iets te organiseren voor de pers. Een PR event zorgt voor reuring, aandacht voor uw organisatie of boodschap en persoonlijke betrekkingen met journalisten. Het loont dus om ze te betrekken bij een speciale gebeurtenis of speciaal iets voor ze te organiseren. Journalisten hebben wel zo hun eigen wensen die per medium verschillen. Wensen waar wij, door onze ervaring, goed mee overweg kunnen. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van het event, het uitnodigingstraject of persbegeleiding ter plaatse.

Ook iets organiseren? Neem contact met ons op.


Kick off zomercampagne Coalitie Erbij

Tijdens de kick off voor de zomercampagne van Coalitie Erbij vroegen we voorbijgangers en ambassadeur Babette van Veen een mega ansichtkaart te signeren. In de campagne stond het versturen van een kaartje met uitnodiging centraal. Bekijk het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Coalitie Erbij Zomercampagne ansichtkaart groot

Kick off campagne voor ministerie van Veiligheid en Justitie

Voor de campagne 'Seksueel grensoverschrijdend gedrag, Maak er een punt van' organiseerden we een kick off in het zwembad van voormalig Olympisch Kampioen Inge de Bruijn. Naast ambassadeurs Inge de Bruijn en Lobke Berkhout (zeilster) was staatssecretaris Klaas Dijkhoff aanwezig voor een werkbezoek. Het event was tevens het startpunt van de VOG-estafette. Bekijk het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Ministerie van Veiligheid en Justitie Seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maak er een punt van kick off  met Klaas Dijkhoff, Inge de Bruijn en Lobke Berkhout