Persbericht

Persbericht

Een goed persbericht is relevant, pakkend, servicegericht, op het juiste moment verzonden en heeft genoeg nieuwswaarde. Het schrijven van zo’n bericht is een vak apart. Wij helpen u hier graag mee. Maar u kunt ook bij ons terecht voor de opmaak en verzending van een persbericht. We hebben een eigen database met Nederlandse en buitenlandse journalisten die we regelmatig bijwerken en aanvullen. De database bevat alle belangrijke nationale media, vakbladen, regionale nieuwsmedia, lifestylebladen, radio/televisieredacties en online media.

Bekijk meer voorbeelden in ons portfolio. Zelf ook een persbericht schrijven en/of versturen? Neem contact met ons op.


Persbericht voor Vereniging Onbeperkt Lezen

Wij bedachten voor Vereniging Onbeperkt Lezen een nieuwe naam en maakten de naamsverandering bekend met o.a. een persbericht. Bekijk het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Vereniging Onbeperkt Lezen Persbericht

Persbericht voor Zorg voor Elkaar

Wij zorgden voor grotere bekendheid van het platform Zorg voor Elkaar door o.a. met een persbericht in te haken op de Nationale Vrijwilligersdag. Bekijk de resultaten en het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Zorg voor Elkaar Persbericht

Fotopersbericht voor Coalitie Erbij

Voor de Winteractie van Coalitie Erbij verstuurden wij een fotopersbericht van de PR kick off. De kick off vond plaats in Den Haag waar we voorbijgangers vroegen hun eigen to do tegen eenzaamheid met een post it op de Nationale Eenzaamheid To-do-lijst te plakken. Ook ambassadeur Babette van Veen en lokale maatschappelijke organisaties deden dit. Bekijk het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Coalitie Erbij Foto persbericht