Mailing/nieuwsbrief

Mailing versturen en nieuwsbrief maken

Door een mailing te versturen of een nieuwsbrief te maken, kunt u op een makkelijke manier verschillende groepen stakeholders informeren en betrekken. Wij kunnen voor u de opmaak en verzending van het bericht verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor redactionele werkzaamheden of advies over het optimaliseren van uw nieuwsbrief of mailing. Tot slot bieden we ook ondersteuning in het opbouwen, aanvullen of up-to-date houden van uw adresbestand.

Ook een mailing versturen of een nieuwsbrief maken? Neem contact met ons op.


Mailing voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie verzorgden we meerdere mailings richting intermediaire organisaties als sportservicepunten, sportbonden, verenigingen en vrijwilligerscentrales. We riepen hen op aandacht te geven aan de campagne 'Seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maak er een punt van' in hun eigen communicatiemiddelen. De mailings hadden een hoge open rate en vele organisaties plaatsten berichten of downloadden campagnemateriaal. Het e-mailbestand stelden we zelf samen. Bekijk het hele project in ons portfolio.


Responsive nieuwsbrief voor BBK/Door Vriendschap Sterker

Onze eigen nieuwsbrief is volledig responsive. Daardoor toont de nieuwsbrief mooi op elk device en is hij ook op mobiel makkelijk te lezen. Een must in een tijd waar privé-mails (bijna) niet meer op desktop gelezen worden. Daarnaast is de vormgeving van de nieuwsbrief afgestemd op de website voor een mooi geïntegreerd geheel. Bekijk de gehele nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief in het vervolg ook ontvangen? Vul dan op de nieuwspagina uw e-mailadres in.

BBK/Door Vriendschap Sterker Nieuwsbrief responsive