Online banner

Online banner

U kunt bij ons in elk formaat een banner laten maken. Wij maken onze banners met de nieuwste html-5-software zodat we zeker weten dat ze op elk platform goed tonen. Maar we kunnen ze als u dat wilt ook als gifje opmaken. Een goede banner trekt de aandacht, spreekt aan en zorgt voor traffic naar uw website. Een banner moet leuk zijn en vooral niet irriteren. Toch?

Hieronder staan een aantal voorbeelden van banners die we gemaakt hebben. Wilt u meer zien? Bekijk dan ons portfolio. En wilt u eigen banners maken? Neem dan contact met ons op.


Banners voor het Groninger Museum

Voor het Groninger Museum maakten wij online banners voor de tentoonstelling 'David Bowie is'. Met het iconische beeld van David Bowie, de rode tekstkleur en knipperende call to action, steeg het aantal websitebezoekers en de kaartverkoop. De banners werden ingezet voor retargeting via RTB. Bekijk het hele project in ons portfolio.Banners voor het ANBO Zorgcollectief

Voor het het ANBO Zorgcollectief maakten we online banners met als doel traffic naar de website en het uitvoeren van een premieberekening. De banners werden ingezet voor prospecting en retargeting via RTB én online zichtbaarheid op regionale publieke radio- en tv-zenders. Lees meer over het project in een nieuwsbericht.

BBK/Door Vriendschap Sterker ANBO Zorgcollectief banner