Advertentie, flyer en poster

Advertentie, flyer en poster

Wij geloven in de kracht van sterke concepten die zowel online als offline aanspreken. Want ook offline communicatiemiddelen zijn nog steeds springlevend. Zeker met sterke beelden en confronterende teksten voor een maximale impact. Voor elk communicatieprobleem een ander middel, maar wel als onderdeel van de complete communicatiestrategie. En we beperken ons overigens niet tot een advertentie, flyer of poster. U kunt het zo gek nog niet bedenken of we hebben er een adresje voor.

Hieronder staan wat voorbeelden. U kunt ook ons portfolio bekijken. Maar wilt u een eigen advertentie, flyer en/of poster? Neem dan contact met ons op.


Posters voor Nederland Vooroordeelvrij

Voor het project Nederland Vooroordeelvrij maakten we portretten van mensen die tot een gediscrimineerde groep behoren. Met de pay off 'Ik ben meer dan ...' willen we duidelijk maken dat mensen zoveel meer zijn dan een stereotype. We maakten zelf de foto's. Bekijk het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Art1. NHN NL Vooroordeelvrij Poster

Flyer voor Coalitie Erbij Week Tegen Eenzaamheid 2015

Voor Coalitie Erbij maakten we een algemene flyer (A5) voor de Week tegen Eenzaamheid 2015. De flyer was onderdeel van een online toolkit zodat deelnemende organisaties de flyer zelf konden downloaden en printen. Bekijk het hele project in ons portfolio.


Advertentie voor CIWF

Voor CIWF maakten we een confronterende advertentie om de omstandigheden van gefokte konijnen aan de kaak te stellen. Bekijk deze advertentie ook in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker CIWF advertentie

Posters voor het Grachtenfestival

Voor het Grachtenfestival maken we elk jaar een nieuw campagnebeeld. In elke poster vormen de grachten van Amsterdam een ander klassiek muziekinstrument. Bekijk het hele project in ons portfolio.

BBK/Door Vriendschap Sterker Grachtenfestival poster