Sterker door betere voeding. Lily’s Kitchen brengt verse en natuurlijke dierenvoeding naar Nederland

Sterker door betere voeding. Lily’s Kitchen brengt verse en natuurlijke dierenvoeding naar Nederland

21.12.2016

Het Britse Lily’s Kitchen laat zien dat dierenvoeding beter kan door honden- en kattenvoer aan te bieden dat bestaat uit verse en natuurlijke ingrediënten. De producten zijn nu ook beschikbaar in Nederland.

Net als BBK is Lily’s Kitchen ook een B-Corporation en delen wij de ambitie om ‘Best for the World” te zijn. Wij zijn ingeschakeld om het assortiment van honden en kattenvoeding onder de aandacht te brengen in Nederland. Lily’s Kitchen is verkrijgbaar bij 80 Albert Heijn filialen verspreid door Nederland en online via www.ah.nl.

In februari is de officiële start van de campagne. Wij regelen de pr en sociale media en faciliteren het contact tussen de Nederlandse klanten en de Britse klantenservice. Neem een kijkje op de facebook pagina.

Meer informatie Lily’s:
Lily’s Kitchen is in 2008 letterlijk aan de keukentafel van Henrietta Morrison ontstaan. Haar borderterriër Lily had last van een chronisch jeukende huid. Morrison probeerde van alles om Lily te helpen voor ze het voer van Lily onder de loep nam en schrok van de inhoud. Ze begon Lily zelfgemaakt eten te geven, in overleg met haar broer die dierenarts is. Ze maakte voedsel van gezonde, natuurlijke ingrediënten. De verbetering van Lily’s gezondheid was zo groot dat ze besloot om haar voedsel met andere baasjes te delen. En zo ontstond Lily’s Kitchen. Inmiddels is Lily’s Kitchen een bedrijf met ruim 50 werknemers en heeft het bedrijf de overstap gemaakt naar Nederland, zodat zij de voordelen van het voedsel met de Nederlandse baasjes kunnen delen.

Comments are closed.