Onze missie voor Mensen met een Missie

Onze missie voor Mensen met een Missie

21.02.2019

Een tijdje geleden mochten wij een leuke nieuwe klant verwelkomen. Mensen met een Missie.

Een mooie club mensen met een nog mooier doel: Mensen met een Missie werkt al bijna honderd jaar aan vrede en verzoening op de vergeten plekken van de wereld. Zij zijn actief in Afrika, Azië en Latijns-Amerika waar ze een uitgebreid netwerk van lokale mensen en organisaties hebben. Vanuit hun katholieke en missionaire wortels werken ze aan een wereld waarin iedereen wordt gezien en gehoord. En bouwen ze aan vrede en verzoening.

Klinkt goed toch? Het duurde wel even voor het goed klonk. Want de propositie was niet meteen duidelijk. Maar daar konden we hen goed bij helpen. In een strategische sessie hebben we nog eens goed met elkaar nagedacht over de wortels en toegevoegde waarde van de organisatie. Het resultaat? Een heldere propositie en een mooie corporate folder.

We zien uit naar een mooie, vruchtbare samenwerking. Er staat al weer een focusgroep gepland om meer zicht te krijgen op de doelgroepen. En pr voor een indrukwekkende tentoonstelling waarmee Mensen met een Missie aandacht vraagt voor de rechten van Ugandese vrouwen.

Meer weten? Bekijk de website van Mensen met een Missie.

Comments are closed.