Vacature Senior Projectmanager

Senior projectmanager met hart voor duurzaamheid en maatschappij


Ben jij een senior projectmanager met hart voor duurzaamheid en maatschappij?

Missie BBK/Door Vriendschap Sterker
Communication as a force for good. Maatschappelijke organisaties en duurzame bedrijven versterken met impactvolle campagnes en communicatie. Strategie, creatie en implementatie. Full service. Wij zijn een B Corp sinds 2015.

Vacature
De senior projectmanager geeft leiding aan het accountteam (4-6 mensen) en zorgt voor een goede doorloop van alle projecten door het bureau. De senior projectmanager zorgt voor een vertaling van de communicatiestrategie en communicatieconcept tot een communicatieplan en is verantwoordelijk voor de uitvoering (doen uitvoeren) ervan. Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten en stelt zich op als een oplossingsgerichte sparringpartner. Deze klanten zijn zowel maatschappelijke organisaties als overheid als een groeiend aantal B Corps.

Zij of hij is verantwoordelijk voor de offertes, planning, begroting naar klant en inkoop derden (freelancers, fotografen, drukwerk, creatieven, social media etc) en bemensing (bezetting, stagiaires, vakanties etc).

De senior projectmanager werkt nauw samen met strategie en creatie.

BBK/Door Vriendschap Sterker is een communicatiebureau met een sociale en duurzame filosofie. Wij werken samen met de klant aan het versterken van duurzame merken en het stimuleren van duurzaam en sociaal gedrag. Wij verwachten van de nieuwe collega aantoonbare affiniteit op dit terrein.

Wij zoeken een bevlogen collega die ervaren is met maatschappelijke merken (profit en non-profit, waaronder de overheid) en die structuur kan aanbrengen in soms complexe projecten.  

 • Opleiding op WO niveau
 • 5-7 jaar werkervaring (bureau-ervaring is een pre)
 • Ervaring met leiding geven van zelfstandige professionals
 • Kennis over online en social media
 • Visie op communicatie en gedragsverandering in duurzaam ondernemen
 • Gevoel voor beeld en taal
 • Ondernemend
 • commercieel inzicht, commerciële vaardigheden
 •  
  Solliciteren en/of interesse? Neem contact op met recruiter Sustainable Talent annick@sustainabletalent.nl of 06-54392115. Deadline 9 januari 2018.

  Gesprekken met Sustainable Talent: 11 en 12 januari. Gesprekken bij BBK: 22 en 24 januari.