Vacatures

Vacatures

Wil je graag werken voor een maatschappelijk en duurzaam bedrijf? En je vakkennis op het gebied van communicatie inzetten voor een betere wereld? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Je kunt ook een open sollicitatie sturen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zin, ambitie, drive en de juiste instelling hebben om te werken voor het meest betrokken bureau van Nederland. Ben jij dat? Stuur je motivatie met curriculum vitae o.v.v. ‘Open sollicitatie’ naar: info@doorvriendschapsterker.nl.


New Business Manager/Strateeg (m/v)

Ben jij de persoon die ons kan helpen bij het uitbouwen van ons netwerk? Concreet betekent dit dat je verantwoordelijk wordt voor het genereren van new business, het onderhouden van klantcontacten en het begeleiden van pitches. Tevens werk je als strateeg/adviseur aan projecten van onze bestaande klanten.


Bekijk de volledige vacature van New Business Manager/Strateeg


Stagiair projectmanagement (m/v)

Lijkt het je leuk om bij een reclamebureau te werken? Wij bieden je een stage aan waarbij je het reilen en zeilen in een full-service reclamebureau leert kennen. Communicatieadvies, vormgeving, tekstschrijven, media-advies en –inkoop en campagne-ontwikkeling zijn enkele van de dingen waar je mee te maken zal krijgen. We werken voor klanten in de maatschappelijke sector (zoals goede doelen, cultuur, zorg, overheid en meer). Je maakt onderdeel uit van het accountteam van BBK/Door Vriendschap Sterker en ondersteunt daarnaast de afdeling strategie en onderzoek. Je leert de veelzijdigheid van het werk als accountmanager kennen en leert omgaan met werken in een team.


Bekijk de volledige vacature van stagiair projectmanagement


Samenwerking Communicatie- en mediastrategen

BBK/Door Vriendschap Sterker zoekt voor projecten samenwerking met communicatie- en mediastrategen die aantoonbare ervaring en affiniteit hebben met maatschappelijke, culturele en charitatieve issues; zelfstandige professionals die impactvolle communicatie ontwikkelen.

Interesse? Stuur je CV naar Véronique Swinkels, v.swinkels@doorvriendschapsterker.nl