Nieuws 

Nieuws

Al het nieuws ook in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Vul hieronder je e-mailadres in en dan sturen we je om de paar maanden een update.

Onze laatste nieuwsbrief is verzonden op 8 maart 2016.

Interview met Veronique Swinkels op Marketing Tribune

23.05.2017
Veronique_Swinkels_BBKDoorVriendschapSterker

Communicatie- en PR-bureau BBK/Door Vriendschap Sterker is al circa vijftien jaar actief voor klanten met een maatschappelijke en duurzame missie. Onlangs werd het bureau B Corp Certified, wat niet veel voorkomt in de bureauwereld. MarketingTribune sprak met directeur en eigenaar Véronique Swinkels over haar visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Véronique Swinkels (1963) is eigenaar en directeur van BBK/Door Vriendschap Sterker. Ze begon in 1990 bij BBDO/Business Communications en heeft nu al bijna vijftien jaar de leiding over BBK/Door Vriendschap Sterker. Swinkels studeerde communicatiewetenschap aan de UvA in Amsterdam en haalde een master Communications […]

Sterker door trots terug te kijken op de toekomst

15.05.2017
Duurzaamregeerakkoord Mark Rutte met quote

Nu de onderhandelingen zijn mislukt is een breed gedragen oproep voor een #duurzaamregeerakkoord urgenter dan ooit. Dus geven we samen met Partos en De Groene Zaak en met dank aan Tony’s Chocolonely op 16 mei alle Tweede Kamerleden een reep met de oproep een duurzaam regeerakkoord te maken. Ook bieden we de oproep als petitie aan in de Tweede Kamer.

Om de oproep extra aandacht te geven, hebben we een aantal opvallende Facebookadvertenties gemaakt. Ads waarin we de Mark Rutte, Alexander Pechtold en Sybrand Buma zo’n 25 jaar ouder ‘shoppen’ en vanuit de toekomst terug laten kijken. Want […]

Hé pssst Mark, Alexander, Jesse en Sybrand…mmmaak een #duurzaamregeerakkoord!

6.04.2017
MMMMAAK EEN DUURZAAM REGEERAKKOORD

Al ruim 207 bedrijven en maatschappelijke organisaties tekenen voor een duurzaam regeerakkoord. En dat aantal stijgt snel! Harm Edens roept namens deze brede coalitie vandaag de hele dag op Radio 1 de onderhandelaars in Den Haag op om een duurzaam regeerakkoord te maken. Met de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties centraal. U weet wel, die doelen voor een betere wereld.
Een 24-uurs campagne die BBK/Door Vriendschap Sterker samen met Partos en De Groene Zaak in een mum van tijd in elkaar zette. We schreven spotjes. Maakten een filmpje. Bouwden duurzaamregeerakkoord.nl. Zorgden voor een […]

Nieuwe blog Veronique: 10 aanbevelingen voor NL voor het realiseren van de Sustainable Development Goals

24.03.2017
global-goals-overzicht

17 maanden geleden zijn de 17 Global Goals (Sustainable Development Goals) aangenomen door de Verenigde Naties. Het behalen van de Global Goals met 2030 als stip aan de horizon is de verantwoordelijkheid van alle actoren in de samenleving in alle delen van de wereld. De SDG’s vormen een gezamenlijke verander-agenda die de wereld meer in balans kan brengen en ervoor kan zorgen dat niemand achter blijft. Een ambitieuze agenda, nog 14 jaar te gaan.

10 aanbevelingen
In 2016 zijn in Nederland en wereldwijd heel veel verschillende bijeenkomsten geweest, discussies gevoerd en campagnes gelanceerd over het behalen […]

Wij zijn enthousiaste partner geworden van Enactus UvA

24.02.2017
BBK tekent contract met Enactus UVA

Het contract is getekend! We zijn trotse partner van Enactus UvA. Een netwerk van studenten dat sociale, economische en ecologische problemen in Amsterdam aanpakt met behulp van ondernemerschap. De komende tijd helpen we hen met verschillende adviesvraagstukken.

Waarom Enactus UvA?
Enactus is een internationaal netwerk en het staat voor ENtrepreneurial – het zien van kansen en het talent om die kansen om te zetten in waarde, ACTion – de kwaliteit om een idee om te zetten in resultaat en US – individuen die samen groter zijn dan de som der delen.

Wij zien sociale, economische en ecologische problemen in Amsterdam en […]

1 2 3 ... 11 Next page ›