Sterker door trots terug te kijken op de toekomst

Sterker door trots terug te kijken op de toekomst

15.05.2017

Nu de onderhandelingen zijn mislukt is een breed gedragen oproep voor een #duurzaamregeerakkoord urgenter dan ooit. Dus geven we samen met Partos en De Groene Zaak en met dank aan Tony’s Chocolonely op 16 mei alle Tweede Kamerleden een reep met de oproep een duurzaam regeerakkoord te maken. Ook bieden we de oproep als petitie aan in de Tweede Kamer.

Om de oproep extra aandacht te geven, hebben we een aantal opvallende Facebookadvertenties gemaakt. Ads waarin we de Mark Rutte, Alexander Pechtold en Sybrand Buma zo’n 25 jaar ouder ‘shoppen’ en vanuit de toekomst terug laten kijken. Want zij hebben de sleutel tot een duurzame toekomst in handen. We dagen ze dan ook uit om juist nu, na het mislukken van de eerste formatieronde lef, ambitie en daadkracht te tonen en werk te maken van een #duurzaamregeerakkoord. Zo schrijven zij geschiedenis. Een positieve geschiedenis om later met trots op terug te kijken.

Wilt u ook dat we een duurzaam regeerakkoord krijgen? Met de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties centraal? Sluit u dan aan bij de brede coalitie van ruim 400 bedrijven en organisaties. Kijk op www.duurzaamregeerakkoord.nl of deel de oproep op Facebook of Twitter.

Comments are closed.