Hé pssst Mark, Alexander, Jesse en Sybrand…mmmaak een #duurzaamregeerakkoord!

Hé pssst Mark, Alexander, Jesse en Sybrand…mmmaak een #duurzaamregeerakkoord!

6.04.2017

Al ruim 207 bedrijven en maatschappelijke organisaties tekenen voor een duurzaam regeerakkoord. En dat aantal stijgt snel! Harm Edens roept namens deze brede coalitie vandaag de hele dag op Radio 1 de onderhandelaars in Den Haag op om een duurzaam regeerakkoord te maken. Met de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties centraal. U weet wel, die doelen voor een betere wereld.

Een 24-uurs campagne die BBK/Door Vriendschap Sterker samen met Partos en De Groene Zaak in een mum van tijd in elkaar zette. We schreven spotjes. Maakten een filmpje. Bouwden duurzaamregeerakkoord.nl. Zorgden voor een Twittertoolkit onder Tag een onderhandelaar. En bedachten de boodschap op de chocoladereep die de onderhandelaars vanmiddag krijgen als ‘food for thought’.

Dus wilt u een duurzaam regeerakkoord? Twitter @markrutte @sybrandbuma @Apechtold @jesseklaver en gebruik #duurzaamregeerakkoord. Tekstsuggestie: Psst @markrutte @sybrandbuma @Apechtold @jesseklaver, maken jullie wel een #duurzaamregeerakkoord? www.duurzaamregeerakkoord.nl

Wilt u als bedrijf of organisatie dit initiatief steunen? Meld u hier aan. Dan kunnen we nog meer druk op de onderhandelaars zetten.

Comments are closed.