Campagne Nederland Onbeperkt van start

Campagne Nederland Onbeperkt van start

21.10.2016
Nederland-Onbeperkt-BBK/DoorVriendschapSterker-campagne

Partner van de campagne Esther Vergeer en voorzitter van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland Femke Halsema gaven 13 oktober samen met tientallen mensen met een beperking het startsein voor de campagne Nederland Onbeperkt.

Met deze campagne krijgen mensen met een beperking een gezicht en wordt aandacht gevraagd voor hun zorgen, belangen en rechten. Doel is dat zij dezelfde kansen krijgen op een baan, opleiding en woning als mensen zonder beperking.

BBK/Door Vriendschap Sterker is verantwoordelijk voor de strategie en conceptontwikkeling, de website, PR en social media en vormgeving. Esther Vergeer, Femke Halsema en Nik Hoogstraten, een van de gezichten uit de campagne, waren de avond van de aftrap te gast bij het programma Pauw om te praten over het belang van de campagne.

Dat het onderwerp leeft blijkt wel uit het feit dat er veel interactie is op de Facebook– en Twitterpagina van de campagne en dat honderden mensen deze pagina’s volgen. Ook de door ons ontwikkelde website wordt veel bezocht, maar liefst 10.000 bezoekers tot nu toe. De campagne zal ruim 2 jaar lopen.

Logo


vgn-logo

 

 

 

 

Posters (selectie)


vgn-poster-Yandang-Go
vgn-poster-perez-klein
vgn-poster-eva-rutger-klein
vgn-poster-bram-klein

vgn-poster
vgn-poster
vgn-poster
vgn-poster

 

Website


vgn-website
vgn-website

 

Aandacht voor de campagne in het tv-programma Pauw


Comments are closed.