Aan de slag voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Aan de slag voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

19.10.2017

We zijn het communicatiebureau voor Energie en de Gebouwde Omgeving van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Komend jaar geven we invulling aan de nieuwsberichten, praktijkverhalen en campagnes. Hiermee kunnen wij in ons werk bijdragen aan het bestrijden van klimaatverandering en het stimuleren van het gebruik van duurzame energiebronnen.

Zo heeft RVO de Energiebesparingsverkenner voor woningen ontwikkeld. De verkenner speurt naar mogelijkheden om woningen zuiniger, comfortabeler of zelfs energieneutraal te maken en is gemaakt voor professionals zoals aannemers, installateurs, makelaars en bankmedewerkers. Wij brachten de verkenner als aansprekend mannetje tot leven, bedachten de strategie, schreven de teksten en adviseerden over sociale media inzet en pr.

In september besteedde RVO aandacht aan voorgenomen wetgeving voor kantoren: vanaf 1 januari 2023 moeten alle kantoren groter dan 100m2 een energielabel C of hoger hebben. Dit nieuws moet bij alle kantooreigenaren bekend zijn en ook moeten zij weten wat ze kunnen doen om hun kantoren tot het juiste niveau te brengen. Wij maakten een ppt-presentatie, pasten de infographic aan en schreven een praktijkverhaal.

Comments are closed.