25 november gaat downcontact.nl live

25 november gaat downcontact.nl live

19.10.2017

In november 2017 wordt Downcontact.nl gelanceerd. Een nieuwe site waar jongeren met down elkaar kunnen ontmoeten. Downcontact.nl is de eerste – en tot zover dus enige – website voor mensen met down. Omdat ook wij vinden dat iedereen zich gehoord moet voelen, begrijpen wij de urgentie en werken wij met trots mee aan dit project. Jongeren met down kunnen op deze site het contact vinden wat ze zoeken. Iemand om mee te chatten, af te spreken of gewoon iemand om iets leuks mee te doen.

Samen met Peter Boots, van het content marketing bureau Van de inhoud, maakten wij een campagne om aandacht te creëren voor het platform en de lancering. Voor deze campagne bedachten en maakten wij zowel visuele als tekstuele uitingen. We maakten de flyers en facebookadvertenties en verzorgden de pr.

We bedachten het concept ‘Zin om te…’, gevolgd door een activiteit. Ons idee hierachter is dat het positief en uitnodigend klinkt. Hier op aansluitend bedachten we de zin ‘vind je maatje op Downcontact.nl’. Dat is precies waar de site voor bedoeld is. Om samen iets leuks te doen. De pay-off was dan ook snel gevonden: Samen is leuker.

Met deze campagne hopen we jongeren met Down bij elkaar te brengen. Want iedereen vindt het samen leuker. En ook als je anders bent, hoor je erbij.

Comments are closed.